مقدمه

بسیار مهم است که هنگام کار با تاور کرین از امنیت و سلامت افراد مشغول به کار با آن اطمینان حاصل کنیم. بسیاری کشورها به دنبال ارائه روش هایی برای محافظت از امنیت و سلامت جانی کارمندان و همچنین محافظت از محل کار و محیط زیست هستند. وزارت کار و توسعه اجتماعی بسیاری کشورها به همین دلیل بسیار مشتاق به ارائه دانش در زمینه اهمیت رعایت قوانین، مقرارت و تمارین مربوطه به کارگزاران و کارمندانشان به طور متقابل هستند. وزارت کار هدف استفاده از ابزار کارامد مانند منابع این مقاله دارد و تمام این ها به این امید است که استفاده کنندگان آن این نوع مطالب را مناسب بدانند و در فعالیت های روزمره خود به کار گیرند. مقاله این هفته و هفته های آتی بر اساس دفترچه ایست که در آن هیچ گونه حذف، جایگزینی یا جا به جایی قوانین فعلی یا استاندرادهای ملی یا بین المللی وجود ندارد.

هدف این مقاله

هدف مقالات این هفته و مقالات مربوطه هفته های آتی به منظور جلب توجه افراد به بررسی نکات امنیتی و سلامتی شغلی در محیط کار می باشد.

مخاطب های مورد نظر این مقاله

این مقاله به دنبال این است که به بیشتر کارگزاران (شامل مدیران)، کارمندان، شرکت ها و پرسنل های خودکار در این زمینه دسترسی پیدا کند و به آن ها در رابطه با ایمنی و سلامت آموزش دهد. این مقاله برای این است که قسمت های مهم امینی شغلی و ممات سلامتی را گردآوری کند و بررسی هایی برای استفاده از تاور کرین به صورتی ساده مهیا کند. این مقاله می تواند به عنوان یک لیستی برای چک کردن موارد مختلف ایمنی توسط مدیران، بازرسان و کارمندانی که در کنار، به همراه یا درون یک تاور کرین یا عملیات بالابری مرتبط به آن کار می کنند مورد استفاده قرار گیرد.

نکته اول

این راهنما برای این نیست که به عنوان یک مدرک تکنیکی برای رانندگان یا اپراتوران تاور کرین در بیاید. بلکه برای این است که به کارگران ذکر شده در بالا یادآوری کند چه نکات کلیدی ایمنی ای را باید هنگام کار با تاور کرین در محل کار رعایت کنند.

نکته دوم

هر چند که این مقاله شامل مثال هایی منحصر از صنعت ساخت و ساز می شود (تاور کرین ها)، موارد تکنیکی آن می توانند به چندین صنعت دیگر هم اعمال شوند و این شامل (اما نه محدود به) تولید، معدن، گاز و نفت، کشاورزی و بازاریابی تلفنی و . می شود.

انواع رایج جرثقیل ها

تاور کرین ها

تاور کرین ها رایج ترین جرثقیل هایی هستند که در محل های ساخت و ساز پیدا می شوند.

تاور کرین ها معمولا از یک کابین زیر جیب بالابرنده نصب می شوند تا اپراتور بتواند به عملیات بالا بردن هنگام انجام آن دید مناسبی داشته باشد و به راحتی قادر به بررسی آن باشد.

تاور کرین ها در محل ساخت و ساز نصب شده و افراشته می شوند.

تاور کرین ها می توانند به این حالت ها باشند:

  • خود محافظ به صورتی که به یک پایه بتنی ثابت شده باشند.
  • محافظت شده به صورتی که به یک سمت ساختمان در حال ساخت متصل هستند.

این دو نوع مذکور رایج ترین نوع تاور کرین هستند.

تاور کرین ها از قسمت های زیر تشکیل می شوند:

  • لنگرهای پایه یا پایه ها
  • بالست مرکزی- بلوک های بتونی بالای زمین برای ایجاد ثبات
  • واحدهای بالابرنده درون برج برای دسترسی
  • واحد کششی- که به جیب تاور کرین اجازه چرخش می دهد
  • جیب افقی- بازوی اصلی تاور کرین که شامل بلوک قلاب و چرخی می شود که قلاب روی آن حرکت می کند
  • جیب مع- که میزبان بلوک های وزنه های تعادلی و واحد طنابی است

منبع : 

http://baseblog.parsiblog.com/Posts/159/%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%8A%D8%AA+%D8%AF%D8%B1+%D8%AA%D8%A7%D9%88%D8%B1+%DA%A9%D8%B1%D9%8A%D9%86/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ذهن زیبای من داستان 30سال عاشقی بیهوده آنلاین فروشگاه | آزکالا Andrea مدرسه نمونه دولتی دکتر احمد زارع زاده مهریز اجاره خودرو یـادداشـت یکـــ مرد کــــو ر-×- Roderick صبح سپید پیراهن شورت ورزشی